Σεισμοσ Κρητη

Σεισμοσ Κρητη. Νέος σεισμός 4,2 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη λίγο μετά τις 10 το βράδυ της τρίτης. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 5,3 μονάδες της κλίμακας ρίχτερ. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας… Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην κρήτη με επίκεντρο 35 χιλιόμετρα νότια των χανίων. Ειδησεισ 17 δεκεμβρίου 2020, 16:04.

Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σεισμοσ κρητη από το σεισμός στην κρήτη. Εγινε σεισμοσ κρητη ριχτερ σεισμικη δονηση σεισμοσ σεισμοσ κρητη σεισμοσ πριν λιγο σεισμοσ σημερα σεισμοσ τωρα. Με ανάρτησή της στα social media η πολιτική προστασία περιφέρειας κρήτης προειδοποίησε. Λιγο πριν τισ δυο 24 μαϊ 2020 | 08:38.  σεισμός 3,7 ρίχτερ στην κρήτη.

Krhth Seismos 3 7 Rixter Parallaxi Magazine
Krhth Seismos 3 7 Rixter Parallaxi Magazine from parallaximag.gr
Τριπλή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, σάββατο, στην κρήτη, με τη μεγαλύτερη να μετράτε στα 4,8 ρίχτερ και. Σύμφωνα με πληροφορίες η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε όλη την κρήτη. Το νησί ηλεκτροδοτείται πλέον και από το ηπειρωτικό σύστημα μέσω του νέου υποβρύχιου καλωδίου υψηλής τάσης», τόνισε ο πρωθυπουργός. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι γίνεται με την κρήτη. Νέος ισχυρός σεισμός 5,2 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7.13 στην κρήτη. Λιγο πριν τισ δυο 24 μαϊ 2020 | 08:38. Όλες οι ειδήσεις για σεισμοσ κρητη. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σεισμοσ κρητη από το σεισμός στην κρήτη.

Πέντε με έξι μήνες βλέπω να είμαστε συνέχεια σε σεισμούς.

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας… Πέντε με έξι μήνες βλέπω να είμαστε συνέχεια σε σεισμούς. Η περιοχή είναι υπό διέγερση. Ελέγξτε τις παροχές φυσικού αερίου, νερού και ηλεκτρικού ρεύματος. Τριπλή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, σάββατο, στην κρήτη, με τη μεγαλύτερη να μετράτε στα 4,8 ρίχτερ και. Αισθητός σεισμός έγινε στην ανατολική κρήτη! Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην κρήτη με επίκεντρο 35 χιλιόμετρα νότια των χανίων. Η πρόσφατη σεισμική δραστηριότητα στην ανατολική κρήτη. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το βράδυ της παρασκευής (1/5) σε θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από μερικά λεπτά στην κρήτη. Σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών την κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο της σητείας. Ταρακούνησαν την κρήτη 25 (!) δονήσεις με επίκεντρο την ίδια θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκαν οι δύο ισχυροί σεισμοί της δευτέρας. Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε όλη την κρήτη. Έκδηλη ανησυχία για την αντισεισμικότητα σχολικών κτηρίων. Όλες οι ειδήσεις για σεισμοσ κρητη. Σεισμική δόνηση 4.2 ρίχτερ στην ιεράπετρα. Νέος σεισμός 4,2 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη λίγο μετά τις 10 το βράδυ της τρίτης.

Seismos Twra Sth Krhth
Seismos Twra Sth Krhth from www.ieidiseis.gr
Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών την κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο της σητείας. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από μερικά λεπτά στην κρήτη. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην κρήτη με επίκεντρο 35 χιλιόμετρα νότια των χανίων. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 5,3 μονάδες της κλίμακας ρίχτερ. Νέος σεισμός 4,2 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη λίγο μετά τις 10 το βράδυ της τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε όλη την κρήτη. Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις έχουν καταγράφει τις τελευταίες ώρες με επίκεντρο θαλάσσιες περιοχές νοτιοανατολικά αλλά βορειοδυτικά της κρήτης.

Η περιοχή είναι υπό διέγερση.

Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από μερικά λεπτά στην κρήτη. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 5,5 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε. Λέκκας για νέο σεισμό στην κρήτη: «σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την κρήτη. Σεισμός έγινε αισθητός σε όλη την κρήτη. Ταρακούνησαν την κρήτη 25 (!) δονήσεις με επίκεντρο την ίδια θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκαν οι δύο ισχυροί σεισμοί της δευτέρας. Πρόκειται για τη δεύτερη σεισμική δόνηση σήμερα το πρωί. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 5,3 μονάδες της κλίμακας ρίχτερ. Εγινε σεισμοσ κρητη ριχτερ σεισμικη δονηση σεισμοσ σεισμοσ κρητη σεισμοσ πριν λιγο σεισμοσ σημερα σεισμοσ τωρα. Σεισμική δόνηση 4.2 ρίχτερ στην ιεράπετρα. Με ανάρτησή της στα social media η πολιτική προστασία περιφέρειας κρήτης προειδοποίησε. Ελέγξτε τις παροχές φυσικού αερίου, νερού και ηλεκτρικού ρεύματος. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην κρήτη με επίκεντρο 35 χιλιόμετρα νότια των χανίων.

Με ανάρτησή της στα social media η πολιτική προστασία περιφέρειας κρήτης προειδοποίησε. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην κρήτη με επίκεντρο 35 χιλιόμετρα νότια των χανίων. Η πρόσφατη σεισμική δραστηριότητα στην ανατολική κρήτη. Ταρακούνησαν την κρήτη 25 (!) δονήσεις με επίκεντρο την ίδια θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκαν οι δύο ισχυροί σεισμοί της δευτέρας. 17.12.2020 | 16:03 σεισμός τώρα κρήτη:

Seismos Sthn Krhth Isxyrotath H Donhsh Sta 5 5 Rixter
Seismos Sthn Krhth Isxyrotath H Donhsh Sta 5 5 Rixter from www.newsit.gr
Με ανάρτησή της στα social media η πολιτική προστασία περιφέρειας κρήτης προειδοποίησε. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σεισμοσ κρητη από το σεισμός στην κρήτη. Το νησί ηλεκτροδοτείται πλέον και από το ηπειρωτικό σύστημα μέσω του νέου υποβρύχιου καλωδίου υψηλής τάσης», τόνισε ο πρωθυπουργός. Πρόκειται για τη δεύτερη σεισμική δόνηση σήμερα το πρωί. 17.12.2020 | 16:03 σεισμός τώρα κρήτη: Η περιοχή είναι υπό διέγερση.  σεισμός 3,7 ρίχτερ στην κρήτη. Ανάμεσα στην κρήτη και τη ρόδο.

Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις έχουν καταγράφει τις τελευταίες ώρες με επίκεντρο θαλάσσιες περιοχές νοτιοανατολικά αλλά βορειοδυτικά της κρήτης.

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το βράδυ της παρασκευής (1/5) σε θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την. Σεισμός έγινε αισθητός σε όλη την κρήτη. Ειδησεισ 17 δεκεμβρίου 2020, 16:04. Λιγο πριν τισ δυο 24 μαϊ 2020 | 08:38. Με ανάρτησή της στα social media η πολιτική προστασία περιφέρειας κρήτης προειδοποίησε. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Εγινε σεισμοσ κρητη ριχτερ σεισμικη δονηση σεισμοσ σεισμοσ κρητη σεισμοσ πριν λιγο σεισμοσ σημερα σεισμοσ τωρα. Τριπλή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, σάββατο, στην κρήτη, με τη μεγαλύτερη να μετράτε στα 4,8 ρίχτερ και. Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις έχουν καταγράφει τις τελευταίες ώρες με επίκεντρο θαλάσσιες περιοχές νοτιοανατολικά αλλά βορειοδυτικά της κρήτης. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 5,3 μονάδες της κλίμακας ρίχτερ. Πέντε με έξι μήνες βλέπω να είμαστε συνέχεια σε σεισμούς. Νέος σεισμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας νότια της κρήτης.

[ADS] Bottom Ads

Pages

Copyright © 2021

kgp-rojj5